Bedrifter og næring

Vi påtar oss enkle serviceoppdrag, enkeltinstallasjoner eller mer omfattende ombygginger og ønsker å være deres foretrukne samarbeidspartner.

Elektroinstallasjon og el-kontroll for bedrift og næring.

Vi kommer til avtalt tid og vi leverer våre tjenester i henhold til det avtalte.

Her tilbyr vi internkontroll og rammeavtaler/serviceavtaler til bedrifter, borettslag og sameier.

Dette kan innebære oppdrag innenfor

  • Svakstrømsinstallasjoner
  • Rehabilitering
  • Serviceavtaler
  • Internkontroll
  • Brannvarsling og nødlysanlegg
  • Lys og varmeanlegg

Internkontroll av elektrisk anlegg

Gode rutiner med jevnlig kontroll av det elektriske anlegget kan i tillegg til å forebygge brann og ulykker gi fordeler som mer effektiv drift, redusert energiforbruk, reduserte vedlikeholdskostnader og mindre risiko for skader og driftsstans.

Uavhengig kontroll og gode rutiner gir en nøytral og effektiv inspeksjon av det elektriske anlegget. Gjennom etablering av sjekklister og rutiner for kontroll av virksomhetens elektriske anlegg og utstyr skal alle feil eller mangler (avvik) registreres.

Internkontrollsystem inneholder instrukser og rutiner som sikrer at bedriften tilfredsstiller og dokumenterer myndighetenes, kundenes og egne spesifiserte krav til internkontroll og kvalitetssikring.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle