Ladetjenester

Har du eller skal du skaffe deg elbil? Vi installerer fastmontert elbillader til din elbil, både for privat og bedrift. For tryggere og ikke minst raskere lading.

Installasjon av ladestasjon for elbil

Vi benytter kvalitetsleverandører av ladestasjoner for elbil. Dette gir deg en trygg investering som kan benyttes i mange år fremover selv om bilen byttes. Enten du trenger en enkel ladestasjon, eller sameiet ønsker å etablere et anlegg hvor det skal installeres flere ladestasjoner, har vi skreddersydde løsninger for dette.
 
En ladestasjon er det beste alternativet for å lade din elbil hjemme eller på jobb. Den gjør det enklere å sette bilen på lading hver dag og er en sikker og trygg løsning, som gjør det mulig å lade med høyere effekt enn du får ved lading på vanlig stikkontakt.
 
Det er ikke tillatt å lade på dine eksisterende stikkontakter (Schuko) annet enn ved nødlading av elbilen.
 

Smartlading av elbil med Zaptec

Vi er forhandler av blant annet laderobot fra Zaptec. Zaptec er en smart ladestasjon som har de egenskapene du behøver for en effektiv lading nå og i fremtiden: Liten. Elegant. Full av kraft.
 
Laderoboten fra Zaptec kan tilkobles internett gjennom WiFi og 4G, er fullstendig oppgraderbar over nett, og fullt ut klargjort for smartlading av din elbil.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle