Varme

Det finnes flere varianter av gulvvarme, som kan legges både i tregulv, murgulv og bjelkelag.

Varmefolie og varmekabler

Varmefolie er beregnet for lav byggehøyde, der den totale byggehøyden er ca. 20 mm inkludert fliser, eller parkett. Ved rehabilitering er det som oftest byggehøyden som er den avgjørende for valg av produkt.

Vi leverer gulvvarme som kan legges direkte mot brennbart underlag som f.eks. sponplater, for deretter å legge over avrettingsmasse eller flislim over. Det kan også monteres gulvvarme direkte under parkett eller laminat, uten bruk av støpemasse.

Varmekabler

Varmekabler legges i alle typer rom som stue, kjøkken, bad og soverom.

Varmen fra varmekabler/varmefolie fordeles jevnt i rommet og gir en behagelig komfort. Det samler seg ikke støv ved varmekilden og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker. Varmekablevarmefolie er i sin utforming svært barnevennlig sammenliknet med f.eks. varmeovner.

Vi leverer gulvvarmeprodukter av høy kvalitet, med fokus på levetid, pålitelighet og sikkerhet. Produktene er usynlig og opptar ingen veggplass inne. Ved hjelp av en elektronisk termostat holder gulvet konstant ønsket temperatur, og energiforbruket begrenses til et minimum.

Varmekabel beregnet for utvendig bruk kan legges i for eksempel oppkjørsel, dersom man ønsker å si farvel til snømåking og glatt is. Her finnes det enkle og samtidig intelligente styringssystemer som regulerer varmen kostnadseffektivt.

God utførelse og korrekt dokumentasjon er en selvfølge.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle