El-kontroll

Har du fått sjekket det elektriske anlegget i det siste?

Vi gjennomfører el-kontroll for privat og bedrift

Som boligeier, eier av næringseiendom eller sameie er du selv ansvarlig for at det elektriske anlegget er i forsvarlig stand og at det blir foretatt ettersyn slik at anlegget til enhver tid er i henhold til sikkerhetskravene.

Hensikten med en el-kontroll er en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, isolasjonsmåling av kursene, test av jordfeilbryter, ledninger, jording og utjevninger osv. for å sjekke at boligens elektriske anlegg er trygt og oppdatert. En el-kontroll vil avdekke eventuelle feil som kan gjøre stor skade og i verste fall starte brann.

El-kontroll på Hvaler

Spesielt om du har hytte eller bolig på Hvaler, bør du ha sjekk av varmegang. Her anbefales en el-kontroll av ditt elektriske anlegg minimum hvert tiende år. Det oppdages særlig mange feil i forbindelse med lynnedslag her ute.

Varmegang i det elektriske anlegge kan skje i alle boliger, fra hytter til nyere elektriske anlegg.

Med el-sjekken får du en tilstandsrapport, som inneholder en anbefalt tiltaksliste for eventuelle feil og mangler.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle