Belysning

Våre elektrikere har lang erfaring og god kunnskap om belysning i hjem og bedrift.

Lys og styringssystem

Vi hjelper deg med valg av ulike alternativer både for lys og styringssystem. Vi samarbeider med ledende produsenter og leverandører i markedet.

Vegglampe, taklampe, bordlampe, bakgrunnsbelysning, LED-strips, downlights, designlamper, utendørs belysning, pullert belysning, lyktestolpe. Mulighetene er mange.
 
God belysning i form er et viktig element i alle hjem. For lite lys er like feil som for mye lys.
 

Indirekte belysning

Indirekte belysning er viktig for god romfølelse og gjør rommet behagelig å være i. I stuen kan du gjerne lyssette veggene (ikke gulvene) ved bruk av spotskinner eller downlights som følger rommets størrelse, form og møblering – men ikke pepre taket. Med dimming kan du få den gode stemeningsbelysningen du ønsker.

Du bør ikke ha like mye lys overalt, men ha godt arbeidslys ved direkte belysning der det er behov som f.eks. over kjøkkenbenk og spisebord.

Ved å investere i energibesparende belysning som LED kan det være med til å redusere dine kostnader til belysning opp imot 80 %.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle