El-kontroll

Har du fått sjekket det elektriske anlegget i det siste?

Elektriker på hytta?

Hvaler Elektriske er din partner når det kommer til utførelse av elektroinstallasjoner på hytter på Hvaler, Kråkerøy og Fredrikstad generelt. Enten du skal legge opp strøm til ny hytte, eller oppgradere et eldre anlegg, har vi kunnskapen og erfaringen som trengs for å gjøre jobben på en trygg og effektiv måte.

Om du har elbil og vil ha ladestasjon på hytta, legger vi gjerne opp dette for deg. Vi fører blant annet smarte laderoboter fra Zaptec, noe som gjør deg klar for framtidens ladeløsninger. Har du en elbil som støtter høyere ladeeffekt over AC, kan vi også oppgradere el-anlegget til 3-fas. På den måte er du sikret raskest mulig hastighet for lading av din elbil.

Kontakt oss om alt som har med el-installasjon på hytte å gjøre. Vi har god kunnskap om hyttemarkedet på Hvaler og i Fredrikstad, samt over 50 års erfaring som elektrikerbedrift.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle