Smarthus

Smarthus bidrar til å gi boligen bedre komfort, lavere energiforbruk, enklere betjening (app) og høyere sikkerhetsnivå.

Vi installerer smarthus-løsninger

Smarthus brukes ofte om ulike trådløse elektriske installasjoner som ved hjelp av fremtidsrettet og energivennlig teknologi bidrar til å gi boligen bedre komfort, lavere energiforbruk, enklere betjening (app) og høyere sikkerhetsnivå.

Dette er styringssystemer for lys, varme, brannvarsling, innbruddssikring, ventilasjon, persienner, garasjeporter, ytterdør, kamera, lyd og bilde. Som regel ved hjelp av app/nettbrett og trådløse brytere. Sjekk ut mer på www.xcomfort.no

Hva kan xComfort gjøre for deg?

xComfort er et meget sofistikert system som likevel er enkelt å bruke. Faktisk så gjør xComfort det meste av jobben for deg, uten at du trenger å tenke på det.

  • Skru av lys automatisk når du legger deg, tidsstyrt eller ved et enkelt fingertrykk eller bryter.
  • Senke temperaturen noen grader om natten eller ved reise for deretter å justeres om morgenen eller før du kommer hjem.
  • Vekker deg skånsomt til de tidspunktene du ønsker, radioen slår seg på når du går på badet og kaffetrakteren begynner å putre fem minutter før du er ferdig i dusjen.
  • Dimme ned lyset i stua, kjøkkenet med et fingertrykk.
  • Med xComfort kan du sette belysningen i hele huset inn i ulike modus.

Styresystemer kan brukes til alt fra komplette nye installasjoner til rehabilitering og oppussing av eksisterende anlegg. Man kan starte med enkle og praktiske funksjoner, og utvide etterhvert som behov eller ønsker melder seg.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Vi hjelper deg med ditt elektriske anlegg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle